Visca la República! PDF Imprimir

Acte - Homentage Popular a la República: dissabte 18 d'abril a les 17h al Casal Popular La República, La Llagosta.

Comunicat de Joves Comunistes en el 78è aniversari de la proclamació de la Segona República

Aquest 14 d’Abril se celebra el 78è aniversari de la proclamació de la IIª República, l’episodi de màxim esplendor de la sobirania popular, de la república dels treballadors i de les aspiracions d’unes classes populars que venien de patir un règim dictatorial, i prèviament monàrquic, disfressat d’un parlamentarisme que amb el temps es demostrà caduc. Aquestes aspiracions, però, van quedar en el no-res per culpa de l’atac de l’oligarquia espanyola contra la república, així doncs, l’exèrcit, la gran burgesia, els terratinents i l’església s’uniren per enderrocar-la i tornar a fer de l’Estat espanyol la seva hisenda particular iq option x descargar.

     Seria ara fa 70 anys, al 1939, quan s’iniciarien els quaranta anys de foscor que, sense cap mena de dubte, marcarien, i profundament, la situació política, social i econòmica que avui dia patim. Així doncs, durant l’etapa franquista s’iniciaria l’especulació immobiliària salvatge que ha durat fins ara i que ha estat un dels fenòmens pels quals l’economia espanyola s’ha demostrat insostenible, i per tant, condemnada a la crisi, com estem patint i com, si no canvia la política econòmica dels governs corresponent, continuarem patint.

Llegir-ho tot...

Concentració republicana dimecres 14 d'abril PDF Imprimir

 14 D’ABRIL DEL 2009
EN LA DIADA DE LA NOSTRA REPÚBLICA

Companyes i companys tornem a convocar-vos a la festa que cada any celebrem a Barcelona per recordar aquella diada tan important que l’any 1931 va permetre a tots els ciutadans dels nostre país viure l’experiència de la República.

Aquest any en fa setanta que les tropes franquistes van entrar a Barcelona. En va seguir la retirada i la tragèdia de l’exili. També va ser la fi del nom que portava la plaça on us convoquem, avui Plaça de Sant Jaume i abans Plaça de la República.

Per tot plegat volem compartir amb vosaltres aquest aniversari i donar-li la volta ja que avui en dia l’esperit republicà és cada dia una mica més viu. També volem tornar a repetir i demanar-vos la signatura perquè puguem recuperar el nom de la nostra plaça iq option x apk.

Porteu la bandera tricolor i celebrem tots plegats aquest 14 d’abril a partir de les 19.00 a la nostra Plaça (Plaça Sant Jaume) de Barcelona.

Salut i República!


La Crisi que la paguin els rics !! PDF Imprimir

 Dissabte 4 d'Abril de 2009, a partir de les 18h. de la tarda, al Centre Cívic President Macià (Rambla de Francesc Macià, 189 - Barri de Sant Pere Nord -Terrassa).

Conferència sobre les causes de la crisi, els efectes sobre els treballadors i els joves i les nostres propostes. Enmarcada en la campanya de JC sobre la Crisis.  Intervenen:

- Ricard Juan (Membre del Comité d'Empresa a SEAT per CCOO)
- Miquel Candel (Professor de Filosofia a la Universitat de Barcelona)

Organitzen:
Joves Comunistes i JCE(m-l)


No a la OTAN! 60 anys d'imperialisme PDF Imprimir

Coincidint amb el 60è aniversari de l’OTAN. Concentració el proper Dissabte 4 d’abril a les 17.30h a Plç.  St. Jaume, Barcelona

Intervindran:

- Eman Ahmed Khammas, periodista iraquiana i exdirectora de l’Occupation Watch Centre a Bagdad
- Salam Almaslamani, presidenta de la Comunitat Palestina de Catalunya
- Representant de la Comunitat Afganesa de Catalunya
- Representant de la Campanya Internacional Contra les Mines
- Representant de la Campanya No a l’OTAN, No a la guerra
- Francesc Tubau, membre de la Plataforma Aturem la Guerra

Convoquen: Campanya No a l’OTAN, No a la guerra · Plataforma Aturem la Guerra · Moviment per la Pau

Llegir-ho tot...

El Gobierno cierra las puertas a los refugiados PDF Imprimir

IU presenta una enmienda a la totalidad de la nueva Ley de Asilo que se tramita en el Parlamento
Mario Amorós. Mundo Obrero

Izquierda Unida ha presentado en el Congreso de los Diputados una enmienda a la totalidad del proyecto de nueva Ley de Asilo remitido al Parlamento por el Consejo de Ministros el 5 de diciembre. IU asegura que el texto aprobado por el Ejecutivo socialista supone un grave retroceso en la protección que España debe brindar a aquellas personas necesitadas de protección internacional porque han sido gravemente amenazadas en sus países por motivos políticos, étnicos, religiosos… Si el Parlamento aprobara el proyecto de ley en sus términos actuales o con ligeras modificaciones iqoption x, el derecho de asilo se convertiría en papel mojado de manera definitiva en España.

Llegir-ho tot...

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 9 de 402